2020-09-18 08:13:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma rendezheti az esetleges családi konfliktusokat

Napi horoszkóp szeptember 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már a Mérleg jegyében jár, ez a Kosok tüzes energiáit kicsit visszafogja. Ma kellene sort kerítenie a türelmet, empátiát igénylő beszélgetésekre, és az üzleti tárgyalásokat is mostanra időzítse.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Fárasztónak érzi, hogy amint megold egy problémát, máris jelentkezik egy újabb – ezúttal a lakással kapcsoltban kell ügyeket intéznie. A párja stílusa is bosszantja, úgy érzi, mostanában arrogáns és lekezelő. Öntsön tiszta vizet a pohárba!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold levegő elemű jegyben jár, ami kedvez a szingli Ikreknek. Ma szívesen jön-megy, ismerkedik, csodás beszélgetésekben és izgalmas flörtökben lehet része. Valaki igazán megdobogtatja a szívét!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Párkapcsolati kérdésekben őrizze meg az objektivitását, ne támasszon túlzottan nagy elvárásokat a másik felé. Az érzelmi konfliktusok tisztázására alkalmas a mai nap!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érdemes megvitatni és tisztázni a partnerével az elvárásaikat, vágyaikat. A bolygóállások azt jelzik, hogy most egy idősebb személytől kaphat értékes tanácsokat, akár szerelmi ügyekben is.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma hajlamos lesz a depresszióra, ráadásul az események rákényszeríthetik arra, hogy szembesüljön a hibáival is. Figyelje meg a reakcióit, mert abból rengeteget tanulhat önmagáról. De ne vegye túl komolyan ezt az átmeneti lehangoltságot, hamarosan úgyis elmúlik a rossz kedve!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold már a Mérlegben jár, emiatt most érvényesülnek a legjobb tulajdonságai. Minden helyzetben megtalálja a megfelelő szavakat, és érzi, mikor kell közbeavatkoznia, és mikor jobb, ha hátrébb lép egyet. Barátai hálásak lesznek tapintatos viselkedéséért!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Alkotó energiái új lendületet kapnak, így most befejezheti azokat a feladatait, amelyeken már jó ideje dolgozik. Ha most egy új kapcsolat kezdődik, az csak tisztán testi vonzalomra épül, így nem valószínű, hogy tartósnak bizonyul.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Mindenféle kapcsolat szempontjából csodás időszaknak ígérkezik, beleértve az intim kapcsolatokat is. Élvezni fogja mások társaságát. Felbukkanhat egy új barát vagy szerető, aki talán nagyon is különbözik öntől.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most képes lesz elfogulatlanul közelíteni a problémákhoz, ma rendezheti az esetleges családi konfliktusokat. Ha ma megismerkedik valakivel, akkor valószínűleg mély szerelem alakul ki a románcból!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Váratlan fordulatokra számíthat ma, ezek kedvezőek és kedvezőtlenek is lehetnek. Amennyiben egy új kapcsolata kezdődik, az minden bizonnyal izgalmasnak ígérkezik, de nem biztos, hogy hosszú távon is tervezhet vele.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A tegnapihoz képest enyhül a helyzet, de néhány kritikus fényszög még látható az égen. Emiatt úgy érezheti, hogy önnel igazságtalanul bánik az élet, túl sok nehézsége van mostanában. Próbálja meg észrevenni azt is, aminek igazán örülhet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: